Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-690334

Verberg menu  
 

Kijk naar onze video's over afvallen en laat je informeren!

35 plusser onderschat risico's

In het nieuws,

35 plusser onderschat risico op hartinfarct (Hartstichting / Nu.nl)

Klopt, maar het is ook zeer begrijpelijk. Hart- en vaatziekten is in de meeste gevallen een langzaam voortschrijdend proces. Je krijgt in de meeste gevallen pas klachten als de ziekte in een relatief vergevorderde stadium is, als de slagaders voor meer dan 70% dicht geslipt zijn. In geval van een infarct of bloeding komt het eerste signaal zeer plotseling met verregaande gevolgen of zelfs fataal.

Zolang wij onjuist geïnformeerd worden over de oorzaak en de risico’s rond hart- en vaatziekten zal dit ook onveranderd blijven. Het is toch zeer opmerkelijk dat wij al jaren achtereen overspoelt worden met leefstijl- en voedingsadviezen en de cijfers nu en de vooruitzichten een zeer negatief toekomstbeeld laten zien.

De gezondheid van uw hart en slagaders is wel degelijk te herstellen. Ervaring is ons centrum tonen dit aan. Lees meer over hart- en vaatziekten >>


Lees de ervarings verhalen van onze klanten
Wil je een afspraak maken of meer informatie?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek
 
Bel: 0318-690334
Lokaal tarief, geopend tijdens kantooruren