Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-690334

Verberg menu  
 

Kijk naar onze video's over afvallen en laat je informeren!

Afvallen (06-07-11)

Eindelijk resultaat!

Talloze diëten, diverse pogingen, nooit slaagde ik er in om blijvend gewicht te verliezen.

Na het zien van een vriendin die in korte tijd veel was afgevallen met een kuur, besloot ik ook maar een poging te wagen. Ik ging het  dieet volgen, tenslotte..”wie niet waagt, wie niet wint!”

Eigenlijk met in mijn achterhoofd de gedachte dat het waarschijnlijk weer een flop zou worden.

Maar niets is minder waar! Het bleek een succes te zijn in minder dan vier weken was ik al bijna vijftien kilo afgevallen en zonder hongergevoel. Uiteraard koste het wel moeite om nee te zeggen tegen lekkere dingen en het verlangen naar een boterham met kaas was er echt wel. Maar door het snelle en zeer zichtbare resultaat zette ik toch door en voelde ik met steeds gelukkiger worden. Ik besloot zelfs een tweede kuur er achteraan te doen en verloor in totaal ruim twintig kilo! De reacties uit mijn omgeving zijn overweldigend, mensen zijn echt verrast en ik krijg ontzettend veel positieve reacties. De motivatie om zo te blijven is dan ook erg groot.

Wat ik heel prettig vind is de begeleiding, je ziet daadwerkelijk wat er met je lijf gebeurt. Niet alleen mijn gewicht daalde, maar mijn vetpercentage ook. Tevens kon ik zien dat de samenstelling van mijn lichaam anders werd en ook mijn vochthuishouding werd nauwlettend in de gaten gehouden. Dit alles zorgde er ook voor dat ik me ook fitter en gezonder ben gaan voelen.

Ik ben letterlijk en figuurlijk een ander mens geworden, van buiten en van binnen! Ik durf nu met mijn kinderen te gaan zwemmen, kan leuke kleren kopen en ben niet meer zo onzeker. Ik straal weer volgens mijn omgeving. Ook heb ik echt inzicht gekregen in mijn valkuilen en zwaktes en rigoureus verandering aangebracht in mijn gewoonten. Lekker eten kan nog steeds, ik maak alleen andere keuzes.

Het is geen wonder dieet, je moet het zelf doen, maar het werkt!

Bedankt Maaike voor je steun en advies!

N.


Lees de ervarings verhalen van onze klanten
Wil je een afspraak maken of meer informatie?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek
 
Bel: 0318-690334
Lokaal tarief, geopend tijdens kantooruren