Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-690334

Verberg menu  
 

Kijk naar onze video's over afvallen en laat je informeren!

Afvallen (30-09-2014

Ik ben eigenlijk altijd al met mijn lijn bezig geweest. Maar de laatste 5 jaar was ik door stress 25 kilo aangekomen. Ik had zelf al gepobeert een aantal kilo,s kwijt te raken, maar ik bleef stil staan met als gevolg weer frustratie en weer terugvallen in oude eetgewoontes. Ik was het echt zat. Totdat ik een verhaal in de krant las van WELenZIJN. Het sprak mij aan en ik heb gebeld. Ik kreeg Fred aan de telefoon en hij heeft mij toen heel goed uitgelegd wat zij deden en hoe je begeleid werd. Ik ben begin juli begonnen.

Ondanks dat ik van te voren dacht wat mag ik maar weinig eten had ik totaal geen honger. Ik kreeg er zelfs lol in om ermee bezig te zijn wat ik wel en niet mocht eten. Het enige wat ik moeilijk vond is dat je alleen maar water en in mijn geval thee mocht drinken.

Ik heb het 2 maanden gedaan en ben ongeveer 13 kilo afgevallen. Ik blijf op gewicht omdat ik nu weet waar ik dik van wordt en waar niet van. Mijn trek in zoet is ook veel minder geworden. En je kan genoeg lekkere recepten vinden. Belangrijk is, wat Fred en Maaike zeggen, dat je je eetgewoontes veranderd. Ik ben zeer tevreden en ben van maat 46 naar maat 40 gegaan. Ik zou het iedereen aanraden. Ik kreeg zelfs het grootste gedeelte vergoed van mijn verzekering. Je betaald, vind ik, er wat meer voor, maar dan heb je wel als je je goed aan de voeding houd, er ook snel, en blijvend, resultaat van.

Julia De Heer 30-09-2014


Lees de ervarings verhalen van onze klanten
Wil je een afspraak maken of meer informatie?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek
 
Bel: 0318-690334
Lokaal tarief, geopend tijdens kantooruren