Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Specialist in het bestrijden van welvaartsziekten

Afvallen Ede

 

Ook jij kunt een gezond gewicht realiseren en behouden!

 

Afvallen Ede
  Foto: Afvallen Ede

Overgewicht, volksziekte nummer 1 en wereldwijd doodsoorzaak nummer 1.

Voel jij je onzeker in jouw zwemkleding omdat je te dik bent? Kan jij jouw sokken niet aantrekken omdat je buik in de weg zit. Maak jij je zorgen hoe het overgewicht er bij jou over 10 jaar uit ziet?

Afvallen is onze specialiteit. Wij zijn de specialist jou te helpen in het realiseren en behouden van een gezond gewicht. Ook als je een BMI hebt van boven de 40! Ook, juist voor mensen die een maag-operatie overwegen! Maar ook als je van jouw zwembandje af wilt!

Een gezond gewicht realiseren en behouden is niet even een kwestie van minder opscheppen, een dieet volgen en/of meer sporten. Dat resulteerd juist in het bekende jojo effect en frustratie.
Een gezond gewicht realiseren en behouden is alleen mogelijk als je bereid bent de werkelijke fijten onder ogen te zien. Wat is de werkelijke oorzaak van mijn overgewicht. De wil om na het realiseren van een gezond gewicht ook het dagelijkse voedingspatroon te veranderen. Je bent immers geworden tot wat je nu bent door hetgeen je altijd gedaan hebt. Daar zal dus de bereidheid moeten liggen iets te veranderen.

Ben je bereidt met jezelf, met hulp van ons aan de slag te gaan dan nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek waarin wij uitgebreidt uitleggen wat dit voor jou inhoudt en welke mogelijkheden er zijn een gezond gewicht te realiseren en behouden. U zult versteld staan, dat beloven wij u. Bel ons vandaag nog 0318-690334.

Lees meer over het onderwerp overgewicht >>

Een gezond gewicht behouden is geen kwestie dat je niets meer mag maar dat je weet wat je doet!

Lees de fantastische ervaringsverhalen >>
Sinds april 2017 zijn wij aangesloten bij Klanten Vertellen (Kiyoh) >>. Een onafhankelijk klanten review organisatie.