Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-690334

Verberg menu  
 

Kijk naar onze video's over afvallen en laat je informeren!

Afvallen en Lip-oedeem (24-11-10)

IK HEB AL JAREN GEZONDHEIDS PROBLEMEN, cprs 1 en fibromyalgie en sinds 3 jaar lip-oedeem aan mijn benen en boven armen waardoor ik veel pijn had in de bvenen.

Ik voelde mij erg onzeker en dacht dat iedereen altijd naar mijn benen keek. Ik was ook echt wel te zwaar geworden mede doordat ik binnen een jaar 2 schouderoperaties kreeg en dus veel stil zat en uit verveling ging eten.

Via Via hoorde ik van de afslanktherapie van WELenZIJN en heb Maaike gebeld en na de intake gelijk begonnen al zei Maaike wel eerlijk dat ze niet precies wist of ik de 8-10% wel zou halen in verband met mijn lip-oedeem. Ik was er klaar voor! EN BEN VOL GOEDE MOED BEGONNEN.

Nu 2 kuren verder en vele kilo's lichter, vele centimeters minder aan mijn benen en veel minder pijn voel ik mij heerlijk. Ik kan en durf zelfs weer rokjes of een jurkje te dragen. Ik wil mensen met hetzelfde probleem aanraden mijn voorbeeld te volgen. Ik wens alvast iedereen heel veel succes!! het kan echt!!


Lees de ervarings verhalen van onze klanten
Wil je een afspraak maken of meer informatie?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek
 
Bel: 0318-690334
Lokaal tarief, geopend tijdens kantooruren