Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Specialist in het bestrijden van welvaartsziekten

Afvallen

Afvallen
  Foto: Afvallen

Op een verantwoorde manier manier afvallen en het resultaat behouden.

Voel jij je onzeker in jouw zwemkleding omdat je te dik bent? Lukt het niet om je sokken zelf aan te trekken of de veters van je schoenen zelf te strikken omdat je buik in de weg zit en heb je daarbij hulp nodig? Is shoppen al lang geen pretje meer? Voel jij je nagekeken en buitengesloten? Schaam je jezelf over jou postuur? Maak jij je zorgen hoe het overgewicht zich de komende 10 jaar verder zal ontwikkelen? Heb jij ook al van alles geprobeerd?

Bovenstaand zijn opmerkingen die wij dagelijks horen van mensen die ons om hulp vragen.

Een paar vragen aan jou:
Heb jij al een of meerdere pogingen gedaan om af te vallen? Doe jij je best om gezond te eten? Ben je ondertussen het geloof kwijt dat het jou zal lukken een gezond gewicht te realiseren en te behouden?

Als je voorgaande vragen 3x met een ja hebt beantwoord dan is het echt tijd dat je nu een andere ervaring gaat maken. Heb je bovenstaande vragen 3x met nee beantwoord dan bof je dat je nu op deze pagina bent beland.

Afvallen, of zoals wij het liever noemen, je gezondheid herstellen is onze specialiteit. Overgewicht is immers welvaartsziekte nummer 1. Wij zijn de specialist om jou te helpen in het realiseren en behouden van een gezond gewicht ongeacht de mate van het overgewicht.

Wat moet je weten:
Een gezond gewicht realiseren en behouden is niet even een kwestie van minder eten, een dieetje volgen en/of meer gaan sporten. Dat resulteert juist in het bekende jojo effect en frustratie.
Een gezond gewicht realiseren en behouden is alleen mogelijk als je bereid bent open te staan de werkelijke feiten onder ogen te zien. Wat de werkelijke oorzaak is van je overgewicht. De wil en bereidheid om na het realiseren van een gezond gewicht ook het dagelijkse voedingspatroon aan te passen of te veranderen zodat een gezond gewicht behouden blijft. Je bent immers geworden tot wat je nu bent door hetgeen je altijd gedaan hebt.

Een gezond gewicht behouden wil niet zeggen dat je niets meer mag maar dat je weet wat je doet.

Ben je bereid met jezelf, met hulp van ons aan de slag te gaan dan nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek waarin wij uitgebreid uitleggen wat dit voor jou inhoudt en welke mogelijkheden er zijn om een gezond gewicht te realiseren en behouden. Je zult versteld staan, dat beloven wij jou. Bel ons vandaag nog 0318-690334.

Lees meer over het onderwerp afvallen >>