Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Specialist in het bestrijden van welvaartsziekten

Ervaring van een klant

Dit verhaal mogen wij je niet onthouden. Mevrouw, ongeveer 70 jaar komt bij ons met de wens af te willen vallen. Ze komt op het eerste consult ondersteund door haar man en lopend met krukken. Blijkt dat ze naast overgewicht ook diabetes patiënte is, zenuwpijnen en etalagebenen heeft. Ze heeft al meer dan 10 jaar geen auto meer gereden, haar man moet haar overal naar toe brengen, wat hij met liefde doet en ze kan niet zelfstandig de boodschappen doen laat staan met haar dochters gezellig gaan winkelen in Amsterdam.

Mevrouw is enorm sceptisch omdat ze zoals zovelen alles al geprobeerd heeft om af te vallen.

Buiten dat ze in 9 maanden tijd 35 kilogram is afgevallen komt ze tegenwoordig zelfstandig met de auto, zonder krukken, gaat ze weer samen met haar dochters winkelen in Amsterdam en hoeft haar man haar niet overal meer heen te brengen. Oftewel, ze heeft geen zenuwpijnen, geen etalagebenen en geen diabetes meer. Volgens haar eigen zeggen heeft ze haar leven weer terug, heeft ze een actiever sociaal leven en had ze dit 10 jaar eerder moeten doen.

Dit allemaal heeft zij bereikt door de gezondheid en vitaliteit van haar slagaders te verbeteren en met gebruikmaking van de WEZ Therapie op een gezonde manier af te vallen met natuurlijk de begeleiding en ondersteuning van Maaike. Als je naar de feiten kijkt heeft mevrouw nog wel overgewicht maar dat vindt zij acceptabel.

Verkeer jij ook in soortgelijke omstandigheden en wil je weten of bovenstaand verhaal ook op jou van toepassing kan worden? Bel ons dan voor een geheel vrijblijvend informatief gesprek.

Lees meer ervaingsverhalen >>