Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Specialist in het bestrijden van welvaartsziekten

Diabetes, hoge bloeddruk en slaapapneu (12-11-13)

Ik ben 66 jaar, heb diabetes 2, hoge bloeddruk en tijdens het slapen last van ademstilstand. Ik weeg medio oktober 2013 97,5 kg.

Ik spuit op dat moment in totaal 100 eenh. Langwerkende insuline 2 X per dag 50 en 4 X per dag ca 25 eenheden kort. Ondanks dat blijft de suiker boven de 10.

De internist raadt mij een pomp aan. Dat blijkt een behoorlijke impact te hebben op je leven en ik besluit om te gaan lijnen. Dat helpt ten dele, de suiker gaat omlaag, ik spuit 30 – 40 % minder insuline, maar het is en blijft te hoog.
Dan kom ik in aanraking met Fred en Maaike Kroesbergen in Ede die met hun WEZ therapie beweren diabetes 2 te kunnen genezen.

Ik begin vol ongeloof aan de therapie op 28 okt 2013.
Met wat druppeltjes, vitaminen en een dieetadvies ga ik aan de slag. Ik begin af te vallen, de suikerwaarden lopen terug, ik krijg steeds hypo ’s en stop met de langwerkende insuline.
Op 5 november laat ik bloed prikken in het ziekenhuis en stuur de metingen van 7 dagen per mail aan de diabetes verpleegkundige.
Inmiddels weeg ik 89 kilo. Dat is 8,5 kg er af !

Op 7 november heb ik een afspraak bij Dr. Heiligenberg in Ede voor controle en die besluit op basis van de metingen en de uitslag van het bloed dat ik onmiddellijk moet stoppen met insuline.

Ik voel me herboren en ben van spuiten en meten af.
Hoe het met de bloeddruk is weet ik op dit moment nog niet.

K. uit Veenendaal