Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Specialist in het bestrijden van welvaartsziekten

Afvallen (01-06-2012)

Hallo iedereen bij WELenZIJN,

Ik had al een paar keer een advertentie zien staan van WELenZIJN maar geloofde er niet zo in. Ik had al zoveel geld uitgegeven om af te vallen, maar helaas...het lukte nooit om af te vallen.

Mijn nieuwsgierigheid won het van mij, en ik heb gebeld. Fred nam op en ik kreeg een geweldige uitleg van hem hoe het allemaal in zijn werk ging. Toch bleef ik wat achterdochtig vanwege mijn ervaring. Een nacht erover geslapen, en toch een afspraak gemaakt. Ook met de gedachte dat ik de 1ste maand vergoed zou krijgen van mijn verzekering. Mocht het niks worden. Maar het is wel wat geworden!!!! Geweldig zelfs. Ik heb 2 kuren gedaan en ben bijna 20 kilo kwijt door middel van geen koolhydraat producten te eten, en de therapie goed te volgen. En wat bleek...de kilo's vlogen eraf. Maar niet alleen de kilo's waren super, ik heb prikkelbaar darm syndroom, ook dat is stukken minder geworden. Ik had altijd een opgeblazen buik gevoel, dat is weg. Ik snurkte regelmatig, hoor ik mijn partner ook niet meer over. Ik sliep niet echt door s'nachts, ook dat is weg. Ik voel mij goed.

Ik ben nog niet op het gewicht wat ik zou willen zijn, maar het begin is er zeker. Nu mag ik minimaal 6 weken stoppen met de kuur, dat lijkt mij moeilijk. maar ik het het kookboek "oergondisch genieten" gekocht, en daar ga ik ideeën uit opdoen.

Fred bedankt voor de uitleg van de kuur aan de telefoon. Dat heeft mij over de streep gehaald om tóch weer wat te proberen om af te vallen! En Nelleke....jij was geweldig als ik mij elke week moest wegen. Soms nog blijer dat dat ik was als ik was afgevallen. Ook onwijs vele dank van je hulp.

ik ga jullie missen de aankomende weken!!!!

groetjes Cora
Veenendaal

Aanvulling 11-07-2012 (Fred):  Cora is inmiddels 24,3 kilo kwijt en is een totaal andere vrouw geworden in positieve zin.