Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Specialist in het bestrijden van welvaartsziekten

Afvallen (03-08-12)

3 Augustus 2012

In januari dit jaar had ik een doel voor ogen in augustus (dan zie ik Sara) wilde ik 5 tot 10 kg afvallen. Had ook in de krant gelezen dat Nederland in totaal 71 miljoen wilde afvallen, dus dacht ik, ik ben niet de enige die af wil vallen dit jaar.
Het werd Februari,Maart en er gebeurde nog niks ik kon niet de drive vinden om te beginnen, inmiddels was het April dat werd ook niks tot ik in Mei een goede kennis aan de telefoon had.
Zij vertelde dat ze aan het lijnen was onder begeleiding via WELenZijn in Ede. En dat het heel goed ging en al diverse kilo’s was afgevallen. Ze was enthousiast vertelde hoe het een beetje in zijn werk ging en ik wenste haar succes.
Haar verhaal sprak me toch ook wel aan en 2 weken later heb in telefonisch contact gezocht met Ede. Heb vragen gesteld en kreeg goede uitleg terug. Om uiteindelijk 3 dagen later toch maar overstag gegaan om een afspraak te maken en kon de volgende dag terecht. Heb een intake gesprek en een meting gehad en de volgende dag met de therapie begonnen.
En ik kan zeggen het werkt echt!!!
Je hebt geen hongergevoel of trek in iets zoets/ of hartigs de kilo’s op de weegschaal vlogen er niet alleen af ook de kilo’s in vet vlogen eraf. ( Je ziet echt je lichaam veranderen) En ik werd alleen maar enthousiaster en gemotiveerder vriendinnen die opmerkingen maakten van wauw je kan het nu wel zien en toen was ik 3 weken met de therapie bezig (1 therapie duurt 1 maand)
Nee zeggen tegen vette hap of zoetigheid was voor mij geen probleem meer.
En ik heb 2 therapieën gevolgd en ben 15 kg afgevallen!!
Wat was ik trots op mezelf en ik niet alleen ook coach Nelleke was enthousiast en trots en liet dat ook blijken. Nelleke nogmaals bedankt voor je goede begeleiding, het heeft me erdoorheen geholpen ondanks dat je het zelf moet doen. Want ik was 5 kg meer afgevallen dan het doel wat ik voor ogen had. 18 Juli was ik klaar met de therapie en ben nu 2 weken aan het stabiliseren ( moet nog 2 weken ) en ben inmiddels weer 1 kg afgevallen. Ben ook niet in mijn oude eetgewoontes teruggevallen gelukkig.

Mijn volgende doel is: Ik heb voor mezelf de knop omgezet en ga ervoor om op gewicht te blijven.

En tot slot iedereen die de therapie ook wil gaan volgen ( of al volgt ) SUCCES!!

Ik zou zeggen: Ga ervoor je wordt er voor beloond :)  :)

Groetjes Ans uit Veenendaal