Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Specialist in het bestrijden van welvaartsziekten

Afvallen (07-07-10)

Een ervaring van een sceptische klant met betrekking tot de afslanktherapie !!

Het was in de laatste week van mei dat ik de krant een advertentie las over de afslanktherapie. Na er eerst wat schouderophalend voorbij gegaan te zijn besloot ik toch om de advertentie er nog eens bij te halen, want er moest eigenlijk wel eens wat gaan gebeuren aan de inmiddels vele aangekomen kilo`s.

Het begin:
De advertentie vertelde mij dat ik dit dieet in ongeveer 24 dagen kon volbrengen zonder een hongergevoel en ik dacht bij mezelf “ja dat zal wel” maar mijn nieuwsgierigheid was wel gewekt en zo gebeurde het dat ik contact op nam met WELenZIJN en er al snel een afspraak op volgde en ik op die bewuste dag erg sceptisch naar mijn afspraak toe ging. Ik werd vriendelijk onthaald en volgde de dame Maaike naar haar ruimte alwaar ik op de hoogte werd gesteld van hoe het dieet in elkaar zit en hoe ik dus in die drie weken ± 10% a 12% van mijn gewicht kon kwijt raken en dat zonder honger !! En ja, toen had ik zo iets drie weken moet te doen zijn en ik werd even vakkundig doorgemeten en allerhande uitslagen kwamen op papier te staan, zag er niet zo best uit toen. Maaike vroeg wanneer ik wilde beginnen en ik stelde gelijk maar voor om er de volgende dag mee te gaan beginnen. Toen bleek ook nog eens dat mijn zorgverzekeraar het vergoedde kon het toch niet meer stuk??

Het dieet en de beleving:
Zonder ook maar een dag een hongergevoel te hebben gehad stoomde ik door de die weken heen en elke dag zag ik een resultaat die ronduit verbluffend was!! Ik werd me er bewust van dat mijn eetpatroon die ik jaren had gehad niet de meest goede was en ik werd kritischer met wat ik wel en niet kon gaan eten, en natuurlijk zitten daar ook wel eens wat hele lekkere dingen bij, maar voor alles is er wel een oplossing. Ik leerde zonder me al teveel te moeten inspannen op een normale manier met eten omgaan en had er dan ook absoluut geen problemen mee dat een ander zijn vette hap naar binnen zat te werken en dat ik het met een komkommer moest doen of een melba toastje.

De hulp van WELenZIJN:
Elke week stond er weer een weging op het programma en werd er gekeken hoe het was gesteld met de rest in mijn lijf zoals, vetgehalte, spiermassa, vochtgehalte en wat al niet meer. En over dit alles werd dan gesproken en waar nodig bijgesteld. De aandacht en het enthousiasme van mijn begeleidster is te roemen, ook voor vragen tussendoor kon ik haar praktisch ten alle tijden raadplegen.

Het eindresultaat:
Ik ben nu zover dat ik in de stabilisatiefase zit en heb me verbaasd dat ik nu toch na pakweg drieweken dieet en twee weken stabilisatie toch al bijna 15 kg ben afgevallen, het is gewoon heerlijk om mijn kleding weer aan te kunnen en ook mijn energie en vitaliteit is zichtbaar toegenomen, ik denk dat dit dieet zonder meer voor veel mensen een uitkomst kan bieden, mijn dank gaat dan ook volledig uit naar mijn begeleidster Maaike Kroesbergen, heb u problemen een simpel telefoontje kan wonderen doen, zelfs voor een sceptisch iemand als ik !!!

Dhr. K. te Ede