Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Specialist in het bestrijden van welvaartsziekten

Afvallen (11-07-11)

16 mei was het zover, er moest een knop om! Wanneer ik in de spiegel keek schaamde ik mij voor mijzelf. Ik voelde me een biggetje en was absoluut niet blij met mijn lichaam.

Een vriendin van mij had via WELenZIJN een afslankkuur gevolgd, in het begin vond ik het eng klinken die ampullen maar het resultaat was verbluffend bij haar. Door haar enthousiasme toch een afspraak gemaakt en vanaf dat moment was ook ik enthousiast. De eerste ampul was even slikken, het was best zuur, maar de tweede ampul was al geen probleem meer. Het is zo’n stimulans als je elke dag iets van je gewicht kwijt raakt en wanneer je op consult komt en de pakjes boter die je kwijt bent geraakt worden opgeteld geeft dat een enorme boost. De begeleiding was echt super, alle tips die je krijgt maken het afvallen zoveel makkelijker. Wel blijft het een feit dat je het zelf moet doen en je er zelf wat van moet maken. Mijn collega’s waren soms jaloers op mijn creaties, maar door met eten te experimenteren ben je er ook bewuster mee bezig en wordt het ook niet saai.

Nu bijna 2 maanden na het starten met de kuur ben ik 9 kilo kwijt en kan ik met een tevreden gevoel in de spiegel kijken. Ik zie nu mijzelf weer en kan trots op mijzelf zijn. Qua kledingmaat ben ik twee maten kleiner gegaan en heb ik het gevoel dat alles me beter staat. In augustus wil ik nog een kuur gaan volgen om nog wat kilo’s kwijt te raken maar ik ben nu al heel tevreden.

Via deze weg wil ik Maaike en Nelleke van WELenZIJN bedanken voor hun support en adviezen, jullie hebben mijn ogen geopend.

Groetjes ,

Esther