Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Specialist in het bestrijden van welvaartsziekten

Overgewicht (16-04-2019)

Ik ben Marjo van Daal, 56 jaar en ik kom uit Baarn. Ik hoorde van deze therapie van mijn voormalige zwager toen ik hem zag op een bruiloft en hem zei dat hij er zo goed uit zag ! Hij vertelde enthousiast over de therapie en gaf me het linkje van de site. Ik ben me toen gaan inlezen en heb de video’s bekeken van de ervaringen van verschillende mensen die ook de therapie hebben gevolgd. Één van de deze mensen heb ik benaderd via Facebook en haar het hemd van het lijf gevraagd en toen was ik “om”! Een afspraak gemaakt met Maaike en vol enthousiasme begonnen! 

En wanneer je dan in week 1 al zo goed afvalt en je je er ook nog prima bij voelt dan is het niet moeilijk om door te gaan. Ik had toen ik begon erg veel hoofdpijn, echt elke dag en ik kan nu zeggen dat ik nog maar af en toe hoofdpijn heb en me echt zó veel beter en fitter voel! Uiteindelijk ben ik in 2 maanden ruim 13 kilo afgevallen en nu bezig met het vervolg “gezond blijven” waarin ik leer wat voeding met mijn lijf doet en hoe ik kan leren door anders te “denken” en dus anders “doen” mijn gewicht stabiel te houden. Ik heb mijn collega verteld van deze manier van leven en ook zij is overstag en volgt nu deze therapie. Ze is net zo enthousiast als ik ben en zie dat het ook haar brengt wat ze ervan hoopte toen ze begon. Ik raad het iedereen aan en mocht iemand mij willen contacten dan zal ik mijn super-ervaring graag delen.

Groetjes Marjo

 

Wil jij net als Marjo effectief en op een gezonde manier afvallen? Wil je leren hoe je het behaalde resultaat kunt behouden en werkelijk op gewicht kunt blijven? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat je vrijblijvend goed en volledig informeren naar de mogelijkheden.

- Ik wil graag weten wat mijn mogelijkheden zijn >>
- Telefoon:  0318-690334
- Whatsapp 0318-690334 (mobiele telefoon) >>
korte wachttijden, dus snel geholpen  vergoedt door uw zorgverzekering*

* WELenZIJN Centrum voor Gezondheid is een erkend en geregistreerd natuurgeneeskundig centrum. Onze zorg wordt door bijna alle verzekeraars vergoedt in de aanvullende polis conform de voorwaarden.

 

 

Ik wil graag weten wat mijn mogelijkheden zijn

Vul hieronder uw gegevens in dan zullen wij contact met u opnemen om u te informeren naar de mogelijkheden.

  • Na het versturen van dit formulier zullen wij contact met u opnemen en u informeren naar de mogelijkheden of als wenselijk u uitnodigen voor een informatief gesprek.