Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Specialist in het bestrijden van welvaartsziekten

ME, Fibromyalgie, Depressief (01-08-08)

Deze referentie komt van een mevrouw die bij ons komt met de volgende klachten;
- ME
- Fybromyalgie,
- Depressie wat zich uit in zich alleen voelen, negatieve gedachten en piekeren
- Menstruatie ontregelt (hier heeft ze een week flink last van)
- Last van benauwd- en duizeligheid

Ze heeft vanaf haar 16e van alles geprobeerd om van haar ME en fibromyalgie af te komen waaronder kleurentherapie en veel medicatie. Let op! mevrouw is nu 38 jaar.

Op moment van aanvang van de behandeling gebruikt mevrouw de volgende medicatie;
- Duspatalin 200 1 capsule voor darmen heeft ze 2,5 jaar gebruikt. ze had last van een opgeblazen gevoel waar ze nog steeds last van heeft.
- Efexor 2x1 capsule voor depressie.
- Arthrotec 50 voor pijn aan haar gewrichten, neemt ze af en toe 200 mg.

Haar man was bij aanvang van de behandeling zeer sceptisch omdat ze al vele verschillende dingen geprobeerd had en dat tot nu toe zonder succes. Nadat hij merkte wat het resultaat bij zijn vrouw was, begon hij zich open te stellen. Na de 3e consult (+/-3 maanden) heeft hij het hieronder geplaatste briefje geschreven. Bijkomstigheid is dat de sfeer thuis als gevolg van de behandeling enorm ten positieve is veranderd.
Mevrouw heeft nu 4 behandelingen gehad en is na de derde behandeling begonnen met het afbouwen van de reguliere medicatie!

Haar referentie:


"Na jaren te hebben gelopen met klachten van geen kracht en energie altijd pijn aan van alles en nog wat, kwam ik via een advertentie in aanraking met WELenZIJN.
Met een instelling van baat het niet dan schaad het niet ben ik aan de behandeling - therapie begonnen en deze bleek zeer succesvol.

Na enkele behandelingen zat er vooruitgang in, en wat anderen niet gelukt is, is nu wel gelukt. Ik ben erg te spreken over de benadering en het resultaat, waar het omgaat, is behaald."