Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Specialist in het bestrijden van welvaartsziekten

Overgangsklachten (15-10-09)

Via een vriendin kwam ik begin april 2009 in contact met Wel en Zijn.

Ik voelde me in die tijd erg gejaagd en chaotisch, en had veel last van opvliegers. Ik ben 55 jaar en had net mijn Mirena spiraaltje weg laten halen. Ik dacht dat het aan de hormonen lag, maar volgens de gynaecoloog kon daar de oorzaak niet liggen. Was het gewoon de overgang?
Bij WelenZijn heb ik toen de gratis energetische meting van de balans van meridianen gedaan, waaruit bleek dat er enkele meridianen wel heel laag scoorden. Met behulp van enkele druppels en preparaten ging ik me steeds beter voelen.
Bijna geen opvliegers meer en zelfs in mijn drukke periode op het werk voelde ik me rustiger worden en kon ik het beter aan. De balans in de meridianen bleek ook duidelijk verbeterd.

Om de 4-6 weken kwam ik terug voor de metingen en na 3-4 consulten, dat was in augustus 2009, dus na zo’n 5 maanden, voelde ik me zo energiek dat ik besloot om te stoppen. Wel heb ik in deze behandelperiode het heel moeilijk gevonden om veel tabletten, druppels en capsules te slikken omdat ik dat helemaal niet gewend was.