Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-690334

Verberg menu  
 

Kijk naar onze video's over afvallen en laat je informeren!

Tarieven

Omschrijving Tarief
Eerste consult energetische geneeswijzen (Asyra) €157,50
Vervolg consulten energetische geneeswijzen (Asyra) €105,- per uur
BIA lichaamssamenstelling meting inclusief arteriële zuurstofsaturatie meting (SpO2) €99,- 
BIA meting (SmallScan) lichaamssamenstelling €39,50
Onderzoek hart- en vaatziekten €189,-
WEZ Therapie (eerste maand) €358,50
WEZ Therapie (maand aansluitend) €284,-
Basis uurtarief €79,-

Afhankelijk van de zorgvraag zijn combinaties van bovenstaande metingen mogelijk. Laat je hierin door ons adviseren.

De prijzen vermeld op onze website zijn inclusief BTW mits nadrukkelijk anders vermeld.

Al onze behandelingen, verkopen en andere zaken geschieden uitsluitend a contant. U kunt bij ons ook pinnen.

Betalingsregeling WEZ Therapie
Onze doelstelling is om voor zo veel mogelijk mensen zorg mogelijk en betaalbaar te maken. Daarom hebben wij met betrekking tot de WEZ Therapie de mogelijkheid gecreëerd om de kosten te spreiden door gebruik te maken van een betalingsregeling. Je betaald geen rente en je weet dus bij aanvang exact waar je aan toe bent. Deze betalingsregeling is tevens zeer flexibel en aan te passen aan de zorgvraag en verloop van de therapie.

Neem contact met ons op zodat wij jou goed en volledig hierover kunnen informeren.

Mocht u verhinderd zijn of wilt u een afspraak annuleren dan dient u dit minimaal 2 werkdagen van te voren aan ons kenbaar te maken, anders zien wij ons genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen of komt het reeds betaalde consult te vervallen.

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen conform uw polis voor een gedeelte, een percentage, een maximaal bedrag per jaar of helemaal. Zie hiervoor het overzicht vergoedingen >>

Bent u ontevreden dan vragen wij u dit bespreekbaar te maken. Wij stellen het zeer op prijs als wij in de gelegenheid worden gesteld om er met u over te praten. Komt u er met ons niet uit, of ziet u om bepaalde redenen af van een gesprek met ons, dan kunt u contact opnemen met de Klachtencommissie, of het bestuur van een van de beroepsorganisaties waarbij wij aangesloten zijn.

Wij zijn aangesloten bij beroepsvereniging NOAG (Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers) en bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze). Wij zijn ingeschreven bij koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), ingeschreven bij TCZ (Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg), staan vermeld in de landelijke zorgverleners administratie (AGB-code) onder praktijknummer 90-15864 en in de zorggids (zoeken op postcode en afstand 1 km). Ook staan wij geregistreerd bij het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens).


Lees de ervarings verhalen van onze klanten
Wil je een afspraak maken of meer informatie?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek
 
Bel: 0318-690334
Lokaal tarief, geopend tijdens kantooruren