Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Specialist in het bestrijden van welvaartsziekten

Hart- en vaatziekten

Voorkomen is beter dan genezen.

Er is veel te doen over hart- en vaatziekten. In het bijzonder bij vrouwen. De signalen zijn vaak vaag en/of worden niet (direct) herkent. Er zijn veel verschillen met mannen en er wordt veel onderzoek gedaan om dit beter te kunnen herkennen.

Maar al die goede inzet ten spijt. Is het niet veel verstandiger om voortijdig, voordat er uberhaupt signalen zijn, te weten hoe het ervoor staat met de gezondheid van je hart en bloedvaten en de daarbij horende risico’s? Dat je voortijdig maatregelen kunt nemen om de gezondheid van je slagaders te verbeteren om zo helemaal geen symptomen te hoeven ervaren en weg te blijven van die eventuele risico’s zoals het krijgen van een infarct of bloeding met hun vaak verregaande gevolgen?

Het is relatief eenvoudig om de gezondheid van je slagaders helder en duidelijk in beeld te brengen. Door een laagdrempelig onderzoek, dat lijkt op het meten van je bloeddruk worden onder andere de doorstroomweerstand van de slagaders, de hardheid/stijfheid van de sladaderwand en de doorbloeding van de hartspier gemeten. Dit zijn de parameters die de werkelijke risico’s vormen mbt hart- en vaatziekten. Tevens krijg je duidelijke begrijpbare uitleg wat de onderzoek waarden inhouden.

Wist je dat het mogelijk is de gezondheid van je hart en bloedvaten aantoonbaar te verbeteren, zodanig dat de risico’s evenredig minder worden? Door dit herstel kan in veel gevallen, in overleg met de arts gebruikte medicatie worden verminderd of helemaal worden afgebouwd.

Wil je meer weten over dit onderzoek en de mogelijkheden de gezondheid van je hart- en vaten te verbeteren? Bel ons vandaag nog voor een verhelderend gesprek of voor het maken van een afspraak.

> Meer informatie