Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Specialist in het bestrijden van welvaartsziekten

Herstel de gezondheid van je slagaders

Te veel mensen lijden aan hart- en vaatziekten. Vaak met het beeld dat zij hun leven lang medicatie moeten slikken om zo de risico’s te beperken. Ondanks dat krijgen toch veel mensen te maken met deze risico’s zoals een infarct of een bloeding.

Slagaderonderzoek en ervaringen van mensen laten onomstotelijk zien dat je de gezondheid van je slagaders kunt verbeteren / herstellen. Het mooiste is wel dat de risico’s evenredig kleiner worden en klachten zoals tintelingen, kramp, etalagebenen, druk/pijn op de borst, pijn in bovenbuik of rug en vermoeidheid verminderen dan wel verdwijnen.

Hoe kun je dat bereiken?

Niet door je leven lang medicatie te slikken maar door de gezondheid van je slagaders te verbeteren / herstellen.

Slagadervernauwing en -verharding / verzwakking worden veroorzaakt door vervuiling, de slechte voedingsstatus van het lichaam al dan niet in combinatie met stress. Dit veroorzaakt ontstekingsreacties in de slagaderwand die, de bloeddoorstroming langzaam steeds verder belemmert totdat de slagader geheel wordt afgesloten, spontaan openbarst waardoor een afsluiting optreedt of door de verharding / verzwakking van de slagaderwand deze openscheurt en er een bloeding plaatsvindt.

Door de algehele gezondheids- en voedingsstatus te verbeteren is het lichaam in staat deze ontstekingen te overwinnen en kan de slagaderwand herstellen zodanig dat de bloeddoorstroming en de flexibiliteit van de slagaders aantoonbaar, door slagaderonderzoek verbetert en/of herstelt. 
Na dit herstel is het van belang dat je jouw lichaam niet weer in die ziekmakende situatie brengt.

Wacht niet op een infarct of een bloeding. Laat preventief je slagaders onderzoeken zodat je tijdig kunt ingrijpen en de gezondheid van je slagaders kunt verbeteren / herstellen.

Heb je klachten en/of heb je in het verleden al te maken gehad met een TIA, infarct en/of een bloeding? Herstel de gezondheid van je hart- en bloedvaten aantoonbaar en verklein de risico’s.

Voel je weer gezond en vitaal zonder klachten! Wij helpen je hierbij!

Laat je goed en volledig informeren wat WELenZIJN voor jou hierin kan betekenen. Bel 0318-690334 voor een persoonlijk informatief gesprek of kijk voor meer informatie over hart- en vaatziekten >>