Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-690334

Verberg menu  
 

Kijk naar onze video's over afvallen en laat je informeren!

Hoge bloeddruk (04-07-13)

In januari bij de huisarts bleek de bloeddruk nog steeds te hoog, ondanks medicijnen waar ik nogal wat bijwerkingen van had. Ja, toch nog maar een pilletje er bij. Maar dat wil ik niet!! Ik ga op dieet. Met m’n 1.60 is 72 kilo echt te veel.

Met hulp van Renate, van WELenZIJN  is het mij gelukt om binnen 3 maanden 12 killo af te vallen. Nu 60 kilo, soms iets er onder zelfs. Nog een paar kilo en ik ben helemaal tevreden! Ook als ik een keer zondig en er is wat bij gekomen, dan is het er zo weer af als ik de draad weer op pak.

En wat nog belangrijker is, mijn bloeddruk is mooi gezakt! Ik geloofde er eerlijk gezegd niet zo in toen ik met de therapie begon. Eerst zien dan geloven zei ik tegen Renate. Maar het is gelukt dankzij Renate en mijn eigen doorzettings vermogen. En de reacties van vrienden en familie zijn ook erg leuk. Er zijn mensen die denken: is ze het nou of is ze het niet. Ik kan me beter bewegen, ik loop weer zonder na een halfuur al te puffen!

Ik ben helemaal blij!

Renate bedankt.
Adri.


Lees de ervarings verhalen van onze klanten
Wil je een afspraak maken of meer informatie?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek
 
Bel: 0318-690334
Lokaal tarief, geopend tijdens kantooruren