Specialist in het bestrijden van welvaartsziekten

Biefstuk met aubergine tomaat salade. 1 persoon.

 

Dit recept past in: Gezonder worden
Ingrediënten:  
100 gr magere biefstuk
1 aubergine
3 tomaten
2 takjes oregano
5 blaadjes basilicum
1 teentje knoflook
1 theellepel paprika poeder
naar smaak toevoegen Keltisch zeezout
naar smaak toevoegen peper

Bereiding:
Snij de tomaten en aubergine in grove blokken, doe dit in een pan met een klein beetje water.
Snij of pers de knoflook haal de blaadjes oregano van het takje en scheur de basilicum blaadjes, doe die samen met de paprika poeder in en pan en laat op een zacht vuur alles rustig inkoken.
Breng op smaak met zout en peper.
Bak of grill de biefstuk tot de gewenst gaarheid en maak deze op smaak met zout en peper.
Eet de salade lauw warm met de biefstuk.

Dit recept is voor u samengesteld door onze chef-kok Ruben (restaurant Resy's in Ede)