Groente Lasagne met rosbief (1 pers.)

 

Dit recept past in: Gezonder worden
Ingrediënten:  
100 gr rosbief
5 tomaten
1/2 courgette
1/2 aubergine
1/2 ui
1 teentje knoflook
10 bladeren basilicum
4 middelgrote champignons
naar smaak toevoegen Keltisch zeezout
naar smaak toevoegen peper

Bereiding:
Snij de tomaten in blokjes, snij de ui in blokje en knoflook.
Doe dit allemaal in een pan en voeg basilicumbladeren, zout en peper naar smaak toe. Laat dit in koken tot saus dikte.
Snij de coucette, aubergine en champignons in plakken. 
Bouw de lasagne met de rosbief courcette, aubergine en champignons laag voor laag op. Eindig met de tomatensaus.
Bak dit circa 10 minuten op 200 graden in de oven.

(gebruik voor de verandering andere groentes en kruiden)

Dit recept is voor u samengesteld door onze chef-kok Ruben (restaurant Resy's in Ede)


Lees de ervarings verhalen van onze klanten
Wil je een afspraak maken of meer informatie?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek
 
Bel: 0318-690334
Lokaal tarief, geopend tijdens kantooruren
 
Stel direct uw vraag
Via de online chatfunctie