Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Specialist in het bestrijden van welvaartsziekten

70% voeding Ultra Processed

Vandaag in het ontbijtnieuws:

70% van de voeding in de supermarkt is zoals ze dat met een mooi woord noemen "Ultra Processed Foods".

Link naar nieuwsbericht >>

In het Nederlands betekent dat Extreem Bewerkt Voedsel. Dit "voedsel" bevat hoegenaamd geen voedingsstoffen meer en is alleen nog maar vulling. Deze zogenaamde "voeding" maakt ons dik en ziek. Het is een van de belangrijkste oorzaken van alle welvaartsziekten. Wereldwijd sterven op dit moment meer mensen aan deze zogenaamde overvoeding dan aan ondervoeding.

Het is eigenlijk te bizar voor woorden dat wij, westerse, relatief “rijke” mensen, die de vrijheid hebben elke dag weer eigen keuzes te mogen maken in wat wij eten, onszelf met zogenaamd voedsel ziek eten. Zelfs zodanig dat de dood hierop volgt.

Wat nog vreemder is, is te moeten constateren dat wij, hiermee bedoel ik alle mensen die er verstand van zouden moeten hebben en de verantwoordelijkheid zouden moeten nemen, dit laten gebeuren zonder in te grijpen.

Zijn de commerciële belangen werkelijk zo groot dat zij belangrijker zijn dan leven?

Feitelijk kun je het de consument niet kwalijk nemen. Door de bomen zien de meeste mensen het bos al lang niet meer. Mensen worden horendol van al die adviezen van zogenaamde “professionals”. Diezelfde professionals die zouden moeten weten hoe het werkelijk zit of in ieder geval zouden moeten kunnen constateren dat, zoals het nu gaat zeker de verkeerde kant op gaat. Diezelfde professionals die bewust de andere kant op kijken en als marionet de belangen van de diverse industrieën dienen en voor eigen financieel gewin gaan.

Daarom moeten wij, jij zelf de ogen openen en voor zelfverantwoordelijkheid kiezen. Wat wil ik o het gebied van mijn gezondheid werkelijk en wat wil ik daar voor doen en laten?
Wij helpen jou hier graag bij door op een begrijpelijke en vaak logische wijze zaken duidelijk te maken en het resultaat te laten spreken.

Wacht niet langer en kies voor gezondheid, kies voor WELenZIJN

Welvaartsziekten >>