Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Specialist in het bestrijden van welvaartsziekten

Zo maak je een Keltisch Zeezout oplossing

Zo maak je de basisvloeistof:
Neem een glazen potje met deksel. Bijvoorbeeld een jampotje of een klein conserve potje. Vul deze voor 1/3 deel met Keltisch Zeezout en 2/3 deel met water. Roer met een lepel net zo lang totdat nagenoeg al het zout is opgelost. Het water is het potje is nu verzadigd aan Keltisch zeezout. Je ziet dat het troebel is en er blijft nog een klein residu op de bodem liggen.
Bewaar dit potje met zoutoplossing in de koelkast. Vermijdt bloodtstelling aan zonlicht.

Zo maak je de drinkbare oplossing:
Pak een glas. Roer even de basisvloeistof en doe vervolgens een koffielepeltje van deze basisopossing in het glas. Vul de rest aan met kraanwater. Je hebt nu een Keltisch Zeezout oplossing dat qua zoutgehalte ongeveer gelijk is aan je bloedwaarde (0,9%).

Het snelst neemt je lichaam dit mineralencomplex op als je het op de nuchtere maag drinkt. Bijvoorbeeld 's morgens op de nuchtere maag.

Advies is, drink minimaal twee glazen Keltisch zeezoutoplossing op de nuchtere maag 's morgens en twee glazen voor het slapen gaan. Mocht je last hebben dat je dan 's nacht naar de wc gedwongen wordt, dan drink je die twee glazen eerder in de avond.

Je mag deze oplossing onbeperkt drinken. Zeker tijdens het sporten en inspanning, of als het warm weer is heb je extra mineralen nodig. Je zweet namelijk mineralen en deze dienen aangevuld te worden.