Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Specialist in het bestrijden van welvaartsziekten

Minder vlees, meer welvaartsziekten

21% BTW heffen op vlees leidt tot meer welvaartsziekten!

Hoe kan het zijn dat wij zo verschrikkelijk ver afgedwaald zijn van de waarheid.

In onze praktijk komen veel mensen met welvaartsziekten zoals overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en obstructieve slaapapneu. In zeer veel gevallen zien wij dat de kans op volledig herstel mogelijk is en gerealiseerd wordt. Dit vaak in groot contrast van wat mensen vooraf verwachten en voorgespiegeld hebben gekregen. Voor het behoudt van deze bereikte goede gezondheid en vitaliteit is het aannemen van een gezond voedingspatroon, waar dierlijk vet en vlees een groot onderdeel van uitmaakt, cruciaal. Ervaringen en meetresultaten bevestigen dit. Mensen zijn van hun klachten af, hoeven in veel gevallen, in overleg met arts of specialist, geen medicatie meer te gebruiken en kunnen weer volledig functioneren in de maatschappij. 

Het lijkt er steeds sterker op dat wij door commerciële belangen, politieke belangen, door verkeerde en misschien wel misleidende informatie op een ziekmakend spoor worden gezet.

Ziekte en de weg daarnaartoe is BIG business en wij gaan dit als burger betalen.

Kies in maart voor een partij die NEE zegt tegen verhoging van het BTW tarief op vlees.

Het eten van dierlijk vet en vlees is cruciaal voor een goede gezondheid en vitaliteit.

Let op! Het eten van dierlijk vet en vlees heeft niets te maken met dierenwelzijn en/of -leed. Dat hier veel te verbeteren valt mag duidelijk zijn.

Algemeen gezond voedingsadvies >>