Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-690334

Verberg menu  
 

Kijk naar onze video's over afvallen en laat je informeren!

Over WELenZIJN

Als natuurgeneeskundig centrum zijn wij gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van welvaartsziekten zoals overgewicht (obesitas), diabetes type2, slaapapneu (osas) en hart- en vaatziekten.

Onze doelstelling is jou te helpen je gezondheid zodanig te verbeteren dat klachten verdwijnen, voorgeschreven medicatie kan worden verminderd danwel geheel kan worden gestopt en eventuele hulpmiddelen, zoals een drukmasker in het geval van apneu, overbodig zijn.

Wij vallen niet onder de reguliere geneeskunde, maar werken indien gewenst wel met deze beroepsgroep samen. Daarom stellen we het op prijs als je bij ons onder behandeling bent dat je tussentijds contact blijft houden met jouw huisarts en/of specialist. De ervaring wijst uit dat deze in veel gevallen reeds na korte termijn kan besluiten jouw medicatie af te bouwen of te stoppen.

Voor de behandeling bedienen wij ons, indien nodig, van moderne, uiterst geavanceerde apparatuur, die ook in de reguliere medische centra wordt gebruikt.

Wij streven er bij onze werkwijze naar de door ons aangeboden zorg zo laagdrempelig en effectief mogelijk te maken. De cliënt krijgt daarbij van onze therapeuten voor, tijdens en na de behandeling eerlijke en begrijpelijke informatie en uitleg over de aanpak, de voortgang en de vooruitzichten op korte en lange termijn.

Wil je jouw gezondheid weer terug. Wil je weer datgene kunnen doen wat je altijd graag deed? Wil je weer zelfvertrouwen hebben? Wil je weer 100% deel kunnen nemen aan de samenleving? Wil je weer van het leven genieten?

Wij helpen jou dit te bereiken! Bel ons en informeer wat wij voor jou kunnen betekenen.


Lees de ervarings verhalen van onze klanten
Wil je een afspraak maken of meer informatie?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek
 
Bel: 0318-690334
Lokaal tarief, geopend tijdens kantooruren