Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies

Kosten en vergoedingen

Omschrijving Kosten
Eerste consult welvaartsziekten inclusief anamnese €162,75
Vervolg consulten welvaartsziekten €108,50 per uur
Lichaamssamenstelling meting vervolg €40,75
Onderzoek hart- en vaatziekten inclusief anamnese en uitleg €198,-
WEZ Therapie (eerste maand) €379,75
WEZ Therapie (maand aansluitend) €301,-
Basis uurtarief €81,50

Afhankelijk van de zorgvraag zijn combinaties van bovenstaande kosten mogelijk. Laat je hierin door ons adviseren.
De kosten vermeld op onze website zijn inclusief de BTW mits nadrukkelijk anders vermeld.

Betaling:

Al onze behandelingen, consulten en verkopen worden direct contant afgerekend mits duidelijk vooraf anders besproken. U kunt bij ons ook pinnen. Wij accepteren geen creditcard.

Gespreide betaling:

Het is onze doelstelling om voor zo veel mogelijk mensen herstel van de gezondheid realiseerbaar te maken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de kosten te spreiden door gebruik te maken van een betalingsregeling. Je betaald geen rente, alleen een kleine administratieve vergoeding extra. Hierdoor weet je vooraf exact waar je aan toe bent. Deze betalingsregeling is flexibel en aan te passen aan de zorgvraag en verloop van de behandeling en het resultaat.
Neem contact met ons op zodat wij jou goed en volledig hierover kunnen informeren.

Verhindering/annuleren:

Mocht je verhinderd zijn, wil je een afspraak verzetten of wil je een afspraak annuleren dan dien je dit minimaal 2 werkdagen van te voren aan ons kenbaar te maken. Bij het niet tijdig kenbaar maken wordt de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht of komt een reeds betaalde consult te vervallen.

Vergoeding verzekering:

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen conform uw polis voor een gedeelte, een percentage, een maximaal bedrag per jaar of helemaal. Zie hiervoor het overzicht vergoedingen.
Wij kunnen als natuurgeneeskundig centrum niet rechtstreeks declareren bij de zorgverzekeraar. Je kunt de factuur of het consultbewijs bij jouw zorgverzekaraar aanbieden ter vergoeding.

Klachten:

Ben je ontevreden dan vragen wij u dit bespreekbaar te maken. Wij stellen het zeer op prijs als wij in de gelegenheid worden gesteld om er met u over te praten. Kom je er met ons niet uit, of ziet u om bepaalde redenen af van een gesprek met ons, dan kun je contact opnemen met de klachtencommissie, of het bestuur van een van de beroepsorganisaties waarbij wij aangesloten zijn.

Registraties:

Wij zijn aangesloten bij beroepsvereniging NOAG(Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers) en bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze). Wij zijn ingeschreven bij koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), ingeschreven bij TCZ (Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg), staan vermeld in de landelijke zorgverleners administratie (AGB-code) onder praktijknummer 90-15864 en in de zorggids (zoeken op postcode en afstand 1 km). Ook staan wij geregistreerd bij het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens).

Al onze behandelingen, consulten en verkopen worden direct contant afgerekend. U kunt bij ons ook pinnen.

Het is doelstelling om voor zo veel mogelijk mensen zorg mogelijk en betaalbaar te maken. Daarom hebben wij met betrekking tot de WEZ Therapie de mogelijkheid gecreëerd om de kosten te spreiden door gebruik te maken van een betalingsregeling. Je betaald geen rente en je weet dus bij aanvang exact waar je aan toe bent. Deze betalingsregeling is tevens zeer flexibel en aan te passen aan de zorgvraag en verloop van de therapie.

Neem contact met ons op zodat wij jou goed en volledig hierover kunnen informeren.

Mocht u verhinderd zijn of wilt u een afspraak annuleren dan dient u dit minimaal 2 werkdagen van te voren aan ons kenbaar te maken, anders zien wij ons genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen of komt het reeds betaalde consult te vervallen.

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen conform uw polis voor een gedeelte, een percentage, een maximaal bedrag per jaar of helemaal. Zie hiervoor het overzicht vergoedingen >>

Bent u ontevreden dan vragen wij u dit bespreekbaar te maken. Wij stellen het zeer op prijs als wij in de gelegenheid worden gesteld om er met u over te praten. Komt u er met ons niet uit, of ziet u om bepaalde redenen af van een gesprek met ons, dan kunt u contact opnemen met de Klachtencommissie, of het bestuur van een van de beroepsorganisaties waarbij wij aangesloten zijn.

Wij zijn aangesloten bij beroepsvereniging NOAG (Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers) en bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze). Wij zijn ingeschreven bij koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), ingeschreven bij TCZ (Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg), staan vermeld in de landelijke zorgverleners administratie (AGB-code) onder praktijknummer 90-15864 en in de zorggids (zoeken op postcode en afstand 1 km). Ook staan wij geregistreerd bij het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens).

Overzicht van de vergoedingen van de meeste zorgverzekeraars.

 Lees meer..