Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Specialist in het bestrijden van welvaartsziekten

Overgewicht

Overgewicht is een zware last die door veel mensen meedragen wordt.

Zijn fysieke beperkingen dagelijks aan de orde? En hoe ziet uw toekomst er over 10 jaar uit?  Last van pijnlijke gewrichten, het strikken van veters gaat niet meer zelfstandig, spiegels worden gemeden en het zelfbeeld is negatief...

Hoe vaak heb je al een poging gedaan om af te vallen en hoeveel pogingen moeten er nog ondernomen worden om daarna opnieuw geconfronteerd te worden met het feit dat het niet werkt? Hoe lang blijf je nog denken dat het enkel en alleen aanpassing van voeding is?

Wij van WELenZIJN Centrum voor gezondheid in Ede hebben in ons centrum al meer dan 500 verschillende mensen geholpen om op een gezonde- en verantwoorde manier af te vallen. Van 3 tot wel 70 kilogram. Een van onze tevreden klanten die in 3 maanden tijd ruim 32 kilogram afviel en na 5 maanden nog steeds stabiel is met een gezond gewicht, vertelt zijn verhaal op de "Ervaringen" pagina op onze website.

Hoe erg en uitzichtloos de situatie misschien ook lijkt, een gezond en stabiel gewicht is voor IEDEREEN haalbaar!

Benieuwd hoe dit voor jou in zijn werk gaat?

Wij nodigen je graag uit voor een GRATIS eerste consult om samen alle facetten van overgewicht, oorzaak, afvallen, voeding en het op gewicht blijven te bespreken.
Dit consult zal heel verhelderend zijn. Waag een eerste stap, Bel 0318-690334 of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier overgewicht