Goulashsoep (kip)

 

Dit recept past in: Gezonder worden
Ingrediënten:  
4 liter water
2 grote kipfilets
5 rijpe trostomaten
3 rode paprika
1 groene paprika
1 eetlepel paprikapoeder
1 eetlepel thijm
1 eetlepel oregano
1 grote ui
2 teentjes knoflook
1 middelgrote prei
100 gram champignons
naar smaak toevoegen stevia druppels
naar smaak toevoegen Keltisch zeezout
naar smaak toevoegen peper

Bereiding:
snij de rode paprika, tomaten en ui in gelijke stukken.
Zet een pan met het water op hoog vuur en doe hierin de stukken ui, paprika, tomaat, kipfilet, teentjes knoflook, paprika poeder, thijm en de oregano. Kook alles tot de kipfilets gaar zijn en haal deze uit de soep. Pureer de soep met de staafmixer en zet dit op laag vuur.
Snij de groene paprika in reepjes de champignon in vieren en de prei in ringen. Pluis de kipfilets in grove stukken en voeg dit samen met rauwe groente toe aan de soep en voeg zout peper en estevia druppels toe.

Ik kan hier bakken van eten!

Dit recept is voor u samengesteld door onze chef-kok Ruben (restaurant Resy's in Ede)


Lees de ervarings verhalen van onze klanten
Wil je een afspraak maken of meer informatie?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek
 
Bel: 0318-690334
Lokaal tarief, geopend tijdens kantooruren
 
Stel direct uw vraag
Via de online chatfunctie