Koolraap-Preisoep

 

Dit recept past in: Gezonder zijn en blijven
Ingrediënten:  
2 liter water
1/2 koolraap
100 gram kipfilet
2 middelgrote prei
3 takken bleekselderij
naar smaak toevoegen zout (zeezout)
naar smaak toevoegen peper

Bereiding:
Snij de koolraap en 1½ prei in stukken van gelijke grote.
Doe de kipfilet, koolraap, prei in een pan met het water.
Kook alles op midden hoog vuur gaar. Haal de kipfilet eruit en laat deze afkoelen. Pureer (b.v. met een staafmixer) de soep tot een gladde massa. Als het te dik is eventueel wat extra water toevoegen. Snij de ½ prei en takken selderij in halve maantjes, pluis de kipfilet in niet al te kleine stukken. Voeg dit aan de soep toe op laag vuur aan de kook brengen en op smaak maken met zout en peper.

Dit recept is voor u samengesteld door onze chef-kok Ruben (restaurant Resy's in Ede)


Lees de ervarings verhalen van onze klanten
Wil je een afspraak maken of meer informatie?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek
 
Bel: 0318-690334
Lokaal tarief, geopend tijdens kantooruren