Pittige kip koolsoep

 

Dit recept past in: Gezonder worden
Ingrediënten:  
1 kipfilet
1 ltr bouillon (Vetara)
1/2 spitskool
1 koolrabi
3 takjes selderij
1 rode peper
naar smaak toevoegen versgemalen peper
naar smaak toevoegen Keltisch zeezout

Bereiding:
Kook de kipfilet gaar in de boullion, haal hem eruit en snij in stukjes. Snij de spitskool en koolrabi in niet al te fijne reepjes en de selderij fijn. Snij de peper door de helft en verwijder de zaadjes en snij in halve ringen. Houdt u van pittig snij dan de peper in ringen en voeg toe aan de soep. Is de groente gaar voeg de kip toe en serveer de soep gelijk, de groente blijft dan lekkerder.

(gebruik eens ipv koolrabi paprika)

Dit recept is voor u samengesteld door onze chef-kok Ruben (restaurant Resy's in Ede)


Lees de ervarings verhalen van onze klanten
Wil je een afspraak maken of meer informatie?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek
 
Bel: 0318-690334
Lokaal tarief, geopend tijdens kantooruren
 
Stel direct uw vraag
Via de online chatfunctie