Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-690334

Verberg menu  
 

Kijk naar onze video's over afvallen en laat je informeren!

Welvaartsziekten


We streven allemaal naar welvaart. Dat is het ultieme doel van elke samenleving. Desondanks blijkt er aan onze welvaart een groot nadeel te kleven. Het gaat bijna altijd gepaard met vele ziekten en kwalen, terwijl mag worden verondersteld dat welvaart juist van positieve invloed kan zijn op onze gezondheid.

Als die welvaart het ons mogelijk maakt te kunnen putten uit een grote diversiteit aan voedingsmiddelen, hoe komt het dan dat wij toch massaal ziek worden? Waar gaat het mis? Kiezen wij er massaal voor om ziek te worden als het goed met ons gaat? Nee, niemand kiest daar bewust voor. Want een goede gezondheid is immers het kostbaarste goed wat we kunnen “bezitten”.

Maken wij verkeerde keuzes? Ligt het wellicht aan onjuiste berichtgeving over wat nu werkelijk echt goed is voor onze gezondheid?

We worden verkeerd geïnformeerd over voeding en voedingspatronen, leven te weinig in de gewenste situatie en we bewegen te weinig met het gevolg dat wij ziek worden en blijven. De argumenten erfelijkheid , genetisch bepaald en aanleg worden vaak gebruikt om in de situatie te berusten en welvaartziekten te accepteren.

In tegenstelling tot vaak gezegd en gedacht wordt zijn veel welvaartsziekten zeer succesvol te behandelen, zodat in overleg met huisarts en/of specialist medicatie en/of hulpmiddelen in mindere mate, zo niet volledig overbodig zijn.

De term welvaartsziekten is een breed begrip. Wij richten wij ons voornamelijk op:

 Lees meer..

Snel en effectief je streefgewicht bereiken

 Lees meer..

Gezonder gewicht, gezond eten, grip op eetgedrag en minder klachten

 Lees meer..

Gezondheid slagaders aantoonbaar verbeteren en risico’s verkleinen

 Lees meer..

Weer slapen zonder CPAP, zonder snurken en uitgerust wakker worden

 Lees meer..

Insulinewaarden onder controle krijgen zonder medicatie


Lees de ervarings verhalen van onze klanten
Wil je een afspraak maken of meer informatie?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek
 
Bel: 0318-690334
Lokaal tarief, geopend tijdens kantooruren