Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Kleine postuur- gewichtscorrectie

Kleine postuur- gewichtscorrectie

- Je gaat binnenkort trouwen, of een van je kinderen gaat trouwen en je wilt er op je mooist uitzien?
- Je wilt na de zwangerschap die extra paar kilootjes weer kwijt?
- Je gaat binnenkort op vakantie en je wilt van dat vetrolletje af zodat je weer prettig voelt in je zwemkleding?
- Bij het sporten zit dat beetje vet jouw prestaties in de weg, je wilt een lichaam hebben waarmee je maximaal kan presteren?
- Je wilt van jouw overtollige kilo’s af en weer lekker in jou vel zitten?

Het is mogelijk om in relatief korte tijd (een maand) een correctie op je postuur te realiseren. Als we dat in kilo’s zouden weergeven moet je denken aan ongeveer 8 tot 10 procent gewichtsafname in een maand tijd. Je zult begrijpen dat het behaalde resultaat per persoon kan verschillen en afhankelijk is van je inzet.

Geen uren in de sportschool
Geen shakes of dieetrepen
Geen honger lijden
Geen calorieën tellen
Zeer effectief, elke dag resultaat
Voor mannen en vrouwen, jong en oud

Met de WEZ Therapie optimaliseer je de samenstelling van je lichaam en zorg je ervoor dat alle onderdelen in je lijf in de juiste proporties en onderlinge verhoudingen aanwezig zijn.
De WEZ Therapie maakt gebruik van het lichaamseigen overlevingsmechanisme, dat door het natuurgeneeskundig product WEZ Life wordt geactiveerd, waardoor het lichaam ten tijde van een ernstig voedingstekort (hongersnood) al het overtollige in het eigen lichaam mag gebruiken als voeding.
Tijdens de therapieperiode kom je wekelijks op consult om door middel van het meten van de samenstelling te zien wat er werkelijk in het lichaam veranderd. Deze veranderende meetwaarden bevestigen wat jij ervaart aan je lichaam.

Voel je weer lekker in je lijf, gun het jezelf. Zet vandaag nog de stap en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Bel 0318-690334 voor het maken van een afspraak.

Komt het even niet uit of wil je eerst een persoonlijk gesprek? Vul onderstaand contactformulier in dan nemen wij contact met jou op.

 

Contactformulier overgewicht